Fån...

Småflinar för mig själv... Känslan är ungefär när man är nyklippt och håret bara tar slut. Så är de inne i munnen, helt plötsligt så märker man att de är tomt, nästan som att halva tandraden är bort fast det bara är en.  Än har inte bedövninen börjat släppa men skall kurera mig så att jag inte märker någon större skillnad. 

Hihi orkade inte gå & handla så bl

1daf4678217231152f23da611eeb3929.png

Hihi orkade inte gå & handla så blev att baka istället, känns logist. ;) Men går fan snabbare.


Vi och Dem...

Hehe ja är hemsk... Fan va man dömer folk bara för att man går förbi dem... Verkligen VI och DEM. Strosade förbi en föreläsningssal där folket precis hade fått rast. Fanns alla möjliga typer, snobbarna, töntarna, egoisterna, de som aldrig möter ögonkontakt, töntarna som klär sig som snobbarna, fler-barns-mammorna, ensam vargarna, de med störst självsäkerthet av alla osv. Tänk då vad folk tycker och tänker om en själv... Hehe kan bli lite rädd då, för man utstrålat säkert en massa fast man inte vill. Idag är jag osynlig, till och med så osynlig på de sättet att jag kan med och studera folk stående på andra sidan glasrutan fullt synlig. Jag och mitt flummiga jag. Nu har ja filurat mig ifrån pluggandet igen... Ilia illa...

Lyckat

Hihi imorn kl 8 säger jag hej då till den krånglande visdomstanden. Njuter samtidigt som jag vet att ja kommer tycka de är förbannat äckligt, hatar blodsmak. Har en go tandläkare iaf, saklig och ärlig.        


Vilken jävel...

Lömsk kan man vara många gånger men den här gången slår Missan rekordet...

Hon gjorde platt fall framför kylskåpet. Så fort jag rörde fötterna sträckte hon på huvudet och stirrade mig stint i ögonen. Efter en halvtimmes protester framför kylskåpet börjades de, först upp och spatserade på köksstolarna som är tillåtet. Sen en lång blick på mig och en tass på bordet, sen en till och sakta sträckte hon på sig. Orden från mig började hagla med en iskyla i röster sen är de hela igång. Hela katten är på bordet, ögonkontakt konstant och sakta vände hon sig om för att utan brådska hoppa ner på stolen igen. Väl där sitter hon med ryggen till och totalt ignorerar mig. Sen gör hon en vända ut ur köket och 2 sekunder senare kommer hon lunkande och jamandes in i köket och ska ha så mycke uppmärksamhet att man bli galen på henne. Nu har hon fått mat och hon har gosat ner sig i soffan. Jävla katt, man bli ju total manipulerad.  

Nu ska ja återgå till kartläggningen så att man kan få lite helg. :)


Vecka 46 nu tack!

Börjar tröttna på att plugga just nu. Tänker typ bara ord, så mycket ord som möjligt och egentligen inte på hur mycket svammel det blir. För det blir det, jag är helt säker på att texten hade blivit minst lika bra om det hade varit normen 3000 ord +-200 istället för 4000 +- 200... Jag har målet 3800 och inte ett ord mer typ... men lite marginal kanske om nu inte referenserna räknas om ord, för de framgår inte tydligt om de gör de eller ej. Vecka 46 börjar Nya vägar till Naturvetenskap, ska bli jävligt gött med lite svart på vitt och inte 4 rätta alternativ till en och samma fråga. Blurp. Återgå nu så man kan hem och sova. Kaffe kanske nu...

Inte min dag...

Dåligt med motivation idag. Inte många ord skrivna men alla böcker är med i någon form så får bli lite mer om vissa för att få ihop orden.

Men i vilket fall ser helgen ut att bli förstörd, börjar känna mig riktigt dålig, ont i halsen, kroppen och obehagskänsla men varlen hosar eller nyser. Bara allmänt hängig och frusen... Känns som att jag har gjort ett ordentligt trängspass men nej då för de skulle jag dra igång ordentligt med imorn. Nu får de bli vila och ta det lugnt i stället. Skriva på texten kommer ja ju ha tid med iaf...

Ska ta och göra de sista på en bok och sen ska de babblas om allt mellan himel och jord...

Ett tag sen...

Länge sen sist men de skiter ja i... ;) Har inte hänt så jättemycke men ändå en del.  ;P  Lite filmkvällar på olika hålle både i Thn och i U-a. Fest hos Johanna med utgång. Ny klocka till mig :D. Bio - Bröllopsfotografen. Haft bilen en vecka när mor och far spenderar go tid i Turkiet. Vart en sväng hos Lise-Lotte och barnen i nya huset/lägenheten. Ikea och nyorganiserat i lägenheten. Nästa omgång blir att få undan sommarkläder så att allt få plats. Men skolan tar tid just nu så det får bli till helgen då i alla fall en del av inlämningarna skall vara klar. Sen ska ja försöka ha klart resten i god tid så man slipper stressa. Men nu får de bli sängen, upp tidig och sätta mig i skolan ihop med Cattis.  

Oväntat men jävligt nice... ;P

Hehe me like... Mycke bättre att skapa en dag för stunden. Blev både stan, Överby och O´learys med Cattis. :) Kom ganska nyss hem så blev verkligen en hel dag. Shopping, ont fötterna, mat, några öl och baileysdrink(?)... Väldigt härligt och görs för sällan! Blev iaf en tröja på Vero Moda som går att fixa till i olika modeller, jävligt skum att förklara, den är i lite mörkare rosa iaf. Fanns i svart och grått oxå men föll för den rosa först. :) Sen hittade jag ett par nya stövlar på Din sko. Allt förutom klacken stämde, svarta, lagom höjd på skafftet, snörning bak men ingen större klack. Dock var de fodrade med vitt och ulligt material och har ju egentligen redan ett par stövlar med klack. Leggis och ring i fyra delar köptes på Gina. Får bli kort senare, ska i säng nu. Fixat tvättid till de nya kläderna imorn morgon. :)

Haha en go kommentar från Anna i skolan angående mina glasögon som hela tiden åkte ner... "De känns som att man kniper med öronen..." Aha exakt, men nu är det också fixat. ;)

Filurar...

Nu är ja här och filurar igen... Har kommit 664 ord på rätt väg, men typ 2000 kvar... Gahh... Ingen panik men de går så jävla långsamt... Skriver några meningar och så tänker jag "Hmm är detta ur de perspektiv jag egentligen menar då? Hmm neee.." och så raderar ja... Eller så kommer jag in på vad jag egentligen tycker utan att utrycka det rakt ut. Istället väver jag in hela betydelsen i ett ord som oftas är väldigt kritiskt men ser oskyldigt ut...

Paus...

Ja hoppas, hoppas verkligen, att det onda i vänster halsmandel beror på visdomstanden som gror på samma sida. Planen är att gå på Skivstång senare ikväll men är ja inte frisk är det ju ingen idé, gött väder så kan ju bli en promenad istället.

Skriver iaf på kartläggningsuppgiften och skall få klart själva kartläggningen idag så jag kan ägna mig åt annat några dagar innan jag går på möjligheter och hinder. Känns lite elakt att analysera LUVs och kollegors arbete med barn, finns ju alltid "problem" på alla avdelningar. Men men, man lär sig ju en del genom de kritiska iakttagandet.  

Återgå till skrivandet nu, annars kommer man aldrig här ifrån. Finns ju helt plötsligt så mycket annat att kolla upp.


Snart måndag igen...

Blev en sväng till Lysekil under fredag em med pappa. Klev runt på stångehuvud och myste i solen... Sista goa höstdagen gissar ja. :(

Hämtade ut mina glasögon innan dess, så nöjd över att ha ett par svarta igen. Eftersom den va 2 för 1 så blev det även ett par lila i varm nyans denna gången.

   

Blev en lugn och go helg, filmmys både i fredags och lördags. Inte ork till mycke men likförbannat blev de Trollhättan, brorsan skulle dit med dator och grejer så en snabb sväng in i lgh osv. Börjar fatta varför jag inte är där på helerna, de är efter 1 och ½ år inte min lägenhet, känner mig som en gäst. En nödlösning som inte blev det. En studentlägenhet som ändå snart skall flyttas ifrån, fast det är ca 1 ½ år kvar. Mysig, hemtrevlig, min smak överallt men ändå inte min. Tyst och tomt, inga små ljud av någon annan eller ett djur. Tycker ju att det är underbart att komma till mitt egna och husera där själv men långt ifrån alltid... Det är nästan att tårarna vill komma fram men vad tjänar de till, de blir bara en djup suck. Har inte åkt "hem" än, utan är kvar i Uddevalla, blir buss imorn morgon direkt till skolan istället... Varför skall hösten symbolisera ensamhet för?



De hade vart skönt att inte behöva bry sig och inta detta goa ställningstagande. :)



Höstmys...

Höstmys hela kvällen, massa te, ljus i hela lägenheten, bara mysbelysningen tänd.. Ahh njuter, älskar de när hösten kommer annars kan de kvitta... För kallt är de... Håller just nu temperaturen uppe med hjälp av ugnen, bra grej när elen ingår i hyran... Finns ju inget element på den sidan av lägenheten juh. hehe mm gott... :)

Uppskattar ärlighet och det fick jag positivt gehör på idag. Även om jag själv dragit på det lite länge så hade vi samma åsikt så det känns bra. Bra vänskapligkontakt fick vi, tycker jag iaf, så får stanna på det planet. :)

En ganska positiv dag blev det. Ända krukset var i skolan med frågor som man fick läsa minst 5 gånger innan de stannade kvar i hjärnan. Och eftersom våran grupp var så passligt 4 st så fick vi göra ett rollspel. Hrmm... "Man skall aldrig sätta barn i sammanhang som de inte förstår." Nene kanke inte vuxna heller... ;P   

Nu ska ja sätta tänderna i min favorit frukt, granatäpple. :) De har varit så förbannat dyr under hela sommaren! 79:-/kg! Nu har den de lite mer humanare priset 49:-/kg.

Mohaha

Mamma husspindel råkade dö vid förra dammsugningen... (korta ben, stor kropp)
Pappa husspindel ramlade ner i toaletten nyss... (långa ben, liten kropp)
2-0 till mig... De där med glorian på sne... Ahh mmm... Så nöjd så...

Redan? :)

Mina två par nya glasögon har anlänt. :) Så imorn blir det Torp... :) Härligt härligt, ska bli så gött med ett par svarta igen, inte bra att slarva bort grejer på bussar inte. ;P 

Torsdag em, imorn kl 12 helg... ;P

Studdsboll... Va trött som fan vid 14 men inte nu längre. Tänk va positiva besked och gött väder kan göra! HPV-vaccination är ingen omöjlighet här hemma. De är Vaccinationcentralen som gäller men de hade öppenmottagning nu så sjuksköterskan kunde inte prata utan att bli avbruten. Närmare 4000 spänn går de tre sprutorna på dock, men vad är det för pengar egentligen när det finns så stora risker med virusen. Är glad att flickor iaf födda från 1999 får dem genom skolan, så det inte blir en fråga om status. Vi andra har ju en annan valmöjlighet och eget tänkande.

TBE och Hepatit A & B spruta är tagna. Hepatiten sved som fan, en omgång till om 1 månad. TBE först om 9-12 månader.

Påtal om väder så lyckades Cattis och jag att pricka in de värsta vädret att cykla hem i. Kul, strålande solsken nu och det var de inte då...

Ny vinterjacka införskaffades igår på Intersport. :) Favorit jackmärket Didriksons. De hade dock två tokiga modeller för min kropp men den tredje satt gött med ordentlig längd, luftigt men ändå smikrande former. ;P När det gäller jackor är nog det ända tillfället pappa inte rymmer affärer. Ett bra bollplank med andra ord...


RSS 2.0