Mäh..

Påtal om att bli irriterad så byggde jag upp en irritation sent i går kväll. Tvättade och i och med att promenaden med Niklas blev kort passade jag på att gå på skivstång och därmed så haltade tvättningen lite. Slängde in lakan osv först vid 20.30 men de finns ju torktumlare... En timme senare när jag var ordentligt trött och grinig så använder någon torktumlaren... Muttrar och tar ut någons tvätt, sätter igång min omgång och forstätter att vika tvätt. Muttrar för mig själv om vilka jävla idioter som inte vågar knacka på och fråga om torktummlaren är ledig osv. Hinner inte därifrån innan en granne ovanför kommer in och ursäktare sig något såpass att han inte tänkte på att jag kanske skulle använda torktummlaren till sista maskinen. Han närmner att han också brukar göra så och säger att han återkommer efter 22 när min tid är slut. Glömde helt bort de jag hade stått och muttrat över... Blev antingen manipulerad eller så var hans ursäker sanna för irriationen var borta... 

Nu har "aa men soft..."-killen gått... Så kan sitta kvar ett tag till... ;P

Snart fredag... :)

Har vart en så lugn dag på VFU, hade fyra barn ute innan jag gick på rast, vilade sen med fem barn och när mellanmålat var på g var de bara de vilande barnen kvar... sker ju aldrig där annars. Nog lugnaste VFU dagen på sex terminer. Dessutom första dagen på 1 ½ vecka som jag slutar innan 15.30 så är nöjd på så sätt också. :)

Nu är de HV några timmar, ska röja undan lite plugg så jag får helgen fri! :)

Har idétorka på mat, käkat lax i två dagar men inte sugen på kött och känns som de tar så lång tid att fixa något med köttfärs... Inte så mycke kvar då... Ska spankulera på Jätten i lugn och ro, sen, så får vi la se...

Nu sitter de en kille i bibblan och säger i varje mening "aa men soft..." De har suttit här ett tag så typ de ända jag hör... Anar att jag inte kommer klara av att sitta här länge till... ;P

Imorn är de fredag, längtar. :)

Var tog våren vägen?

Kan de inte bli ordentlig vår! Cyklade hem i snöblandatregn för två timmar sen och nu skiner solen och de ser ut att vara 10+ men ligger säkert precis runt 0 så ska inte gå ut förren imorn när det bär av mot VFU:n igen... Var sugen (innan jag var ute i skitvädret) på att dra ner till Vero Modas studentkväll men de har ju å andra sidan alltid 20% för oss studenter så skiter i det den här gången.

Har hittat lördagkvällens kläder, skor och smycken så nu är de en lång väntan innan man kan sätta sig på tåget upp till Karlstad. 3 dagar kvar på veckan, 3 VFU dagar, måttligt road.

Biljett till Rockstad Falun beställdes igår så nu blir det av till 100%, var orolig ett tag att de inte skulle bli något.

Håller tummarna för att mamma kommer hem på söndag med flyg.

Tadaa...

Har egentligen varit en njutfull vecka. Kursavslut med lite lulligheter, fika med Sara, projektmöte, bild och form seminarium, kursstart, 1 ½ föreläsning, fika med Lise-Lotte och Rasmus, slöplugg med Jenny, hem till U-a, göttat mig i solen med Emelie, påskfirande på Skälebacken, fika hos Bettan med Emelie och många timmars läsning med Peter Robinsons bok I djävulens sällskap. En vecka med bara lugn och ro. :) Var allt ganska välbehövligt. Kommande vecka ser ju inte ut att bli så ansträngande heller. Bara skola 2 av 5 dagar. :) Men ska fyllas både Ullared och allmänt funderande kring VFU och ett kort besök innan 3 veckors perioden drar igång. När sista veckan på VFU:n görs så är det maj! Härligt! :) Är på fruktansvärt gott humör, synd att sängen väntar... Natti natti.

RSS 2.0