Kryptiskt

Nu var det gjort. Antagningarna tackade jag ja på och får försöka att inte tänka på allt runt omkring i och med beslutet. Kryptiskt igen... ;) Nu blir det att återgå till städandet, min tidsplan är redan spräckt med flera timmar.


Smile...

Antingen så svalde jag allt med hull och hår eller så blev jag manipulerad. God och glad blev jag i vilket fall så skiter just nu i vilket så länge det går frammåt. Kunde till och med pressa fram ett leende som direkt blev kommenterat...


Inbäddad i irritation.

Ett mail skulle infunnit sig kl 9.00 imorse men det har fortfarande inte dykt upp. Vad vi visste runt 12.00 så hade övriga inte heller fått de. Så sitter här för mig själv och muttrar medan jag gör mig kompis med de logiska positivisterna, inte så muntra de heller även om de låter som de. Inget är logiskt eller positivt i min värld just idag. ;P


:´(

Jag skulle ju inte behöva ta beslut så här tidigt. Båda alternativen är bra men helt olika... :´(

Nu har vi ljus här i vårt hus, julen är kommen, hopp tralalala...

Bara två veckor kvar till julafton, känns lite konstigt... Ska röja en kort stund till sen är belöningen att fixa med julkorten. Fick fixat min adventsljusstake i veckan så har fuskat och påbörjade eldandet senare än alla andra. I flera dagar har jag och Jenny filosoferat det här kristna med advent och julen m.m. men vi kom fram till att adventsljusstaken är en räkna-ner-till-julen-grej för oss.


Prioritering

Har varit i valet och kvalet från att jag kom hem. Om det skulle blir friskis två gånger idag, först kondition på gymmet och 3 timmar senare bas jympa. Nu blir det bara jympa på grund av att jag ska hinna städa, tvätta, handla och plugga vetenskapsteori.

Snart fredag, längtar. ♥ 


Hej igen...

Tror ni att jag är effektiv med pluggandet? Haha nepp... Tydligen viktigare att uppdatera profilbild här... Har fått en låt på hjärnan desutom, rullar om och om ingen på spotify.

 


:)

Hehe har hittat ett sätt för att iaf hålla kvar mig vid datorn och inte smita ut i köket och rota runt, Antons dunder, dunder hörlurar: Sennheiser-HD280pro. Inte en ända ljudslinga går förbi utan att bli hörd, behagligt.


Stampar

Står verkligen still men de är bara för att det är så jävla tråkigt. Får jag väl fokus så flyter skrivandet på men när tankarna börjar snurra så är de kört. Har kollat allt annat förutom för uppsatsen. Redan less och det är ett tag kvar på den... Gjorde en upptäckt att 205,5 hp är i hamn men att de kunde varit 213 hp men hoppas det löser sig snart.


Kalender

Något positivt under dagen var när jag satt bänkad framför julkalendern imorse ihop med barnen, verkar bli en helt okej kalender för en gångs skull.  


Motvind

Har ju haft bättre dagar. Få timmar sömn i och med jobbet, halvkryptisk föreläsning om enkätanalys och ett U på det. Omtenta som gäller mitt upp i uppsatsen.

RSS 2.0