December 09 - Januari 10

Hehe så Sissi, nu äntigen kommer resumén. ;P

Imorn ny kurs: Natur och Teknik.

Sista veckan
Jobb hela helgen utan bravader, rullat på i lugn och ro.
Första nattpasset är avklarat utan problem.
Arbetet inskickat och är relativt nöjd.
Träningen är igång ordentligt. Jessica har börjat leda igen, torsdagar och lördagar. ;)
Utställningen äntligen klar! Så nöjda så! Tror vi allihop kände så! :)

7 januari
Första dagen i skolan, pust och stön. Nya vägar till Naturvetenskapen börjar bli seg för att det finns brommsklossar i klassen. Kommer dock igång ordentligt med träningen och får göra mig av med irritationenen.

Trettondagen
Mamma 55 år, en lugn dag med släkten hemma.  :)

Nyår
Spenderade Nyårsafton ihop med Cattis och gott folk i Thn, på Karlstorp. Underbar bål som ja ska ta var receptet på. Som saft. ;P Lite förrätt med kycklingvinkar i smarig sås. Huvudrätt Rådjurstek, potatisgratäng, rödvinssås, efterätt två sorters kakor. Hehe men de blev först efter tolvslaget när lek drog ut på tiden. ;) Blev hem gång till Jimmie först vid 03.30 tiden först men trevligt var de. :)

Blev jobb på ett fritids i U-a i mellandagarna, 7 barn där de annars är 20-30 st så fick en mycket bättre upplevelse den här gången. Men håller mig fast vid förskoleverksamheten! Trivs med småttingarna! :)

Juldagen
Blev utgång i U-a. Förfest hos Anna fick vi till istället för att ta oss upp till Ramneröd, gött i snö yran. Så mycket utgång blev det inte men gick till slut till Butlers och det är inte mycket att ha om man jämför med Thns. Så bestämde då att det inte blir någon utgång nästa juldag. Och ska desutom jobba helgen nästa juldag och annandag så skiter sig iaf. Men får ju då kvällen hemma hos mamma och pappa. Mysigt de.

Julafton
Härlig go stund hemma i bokenäs. Dock med förändring sen alla andra år. Annars har det bara varit familjen och mormor men nu blev de moster, morbror, kusin och sambo. Riktigt mysigt! Blev snögubbe tillverkning, snölyckta och pulkaåkning på "Kullen". Va riktigt längesen man va där borta och surra. Sen Kalle Anka. Julmiddagenn med alla goda läckerheter! Sen var det mat, fika, och andra måltider varannan timme till sängdax. Kortspel, musik och allmänt tjöt. Så en väldigt lugn Julaftn. Massa klappar oxå förstås. Så Önskelistan blev av bockad. :)

Fått schema ett år framöver. Jobbar midsommaraftons natt. Men men får fira på midsommardagen. Vem vill fira med mig? ;) Kusten är ett måste i år!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Haha, tackar tackar, det var en gedigen resumé. :P Trist att du jobbar på midsommarafton, jag hade tänkt kräva att vara ledig både midsommarafton och midsommardag iår... xD

2010-01-19 @ 07:28:47
URL: http://xilona.blogg.se/
Postat av: CaTTis

Härligt med lite uppdatering från dig igen! =) Saknar dig ju massor nu när vi inte går ihop längre..=( Jobbigt att ha bromskolssar i klassen... =/ Att sånna skall finnas överallt är rätt underskattat..=( Du skall få receptet på bålen och även dina två skålar som står i våran hall och väntar..=P Vad är det du har fått jobb schema för? =) Tråkigt att jobba på midsommarafton...=( Men va fan, sommaren är full med massa fester o kuligheter! =P Kram

2010-01-20 @ 23:37:50
URL: http://cataztrof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0