Det löser sig...

Haha fyy faan... Ibland så har jag sinne och lugn nog att ta saker som de kommer men har fått ännu mer rätt i att det är väldigt bra att planera... Släppte alla kontrollbehov idag. Låg ner i Hällebäck och tröttnade efter ett tag. Åkte hem och ringde mamma för att gnälla hur tråkigt och tomt det var. Efter två minters snack så flög det i mig att jag skulle åka upp till dem. Började fixa mat, letade reda på busstider som såg ut att stämma, fick väldigt ont om tid så hoppade in i duschen, fixade mat till katten och fick i sista stund med mig maten som jag kunde äta på bussen. Bussen var 20 minuter sen från Lysekil, övertalar henne att det är jätteviktigt att jag hann med bussbytet på Torp så jag hann med bussbytet i Trollhättan osv. Allt löste sig och kom tillslut till Trollhättan med 5 minuters marginal. Väl inne på resecentrum så gick det ingen buss till Skövde. Började rota efter busspappret och där står det torsdag. Klickade i fel dag och då sket sig allt. Var bara att bege sig hem och då gnällde jag inte direkt över att man bor på två ställen under sommaren som annars är så förbannat jobbigt. Men imorn skall jag ta mig hela vägen till Töreboda och sen blir det segling på Vänern några dagar. :)

Men nu blir det de där grillspetten jag skulle knapra på men med avokado och dressing som bonus.

Underskattad

Schweppes Russian är så underskattad. Blandade Martini Rosso med den i helgen = läskande och påverkande... Schweppesen går utmärkt att dricka i vanliga fall också. Har bara sett den som en dricka med t-sprits färg och sett den som samma smak som t-spritens lukt men nee inte riktigt. ;)


Sötaste söta

Otroligt att något så litet kan få en att falla pladask. Saija och Andreas lille. :) Ska allt lura mig till han framöver.

Nu skall jag engagera mig i min cykel igen, nytt hjul för 200 spänn och verkstaden stod till och med för att flytta över slang och däck gratis. Upp pumpat till max också så får la ge bakdäcket ett försök till lite mer luft än vad det har nu. Jenny tyckte jag cykla på fäljen sist så kanske dax att fixa i ordning det med.

Blir jobb imorn med, skulle vart ledig men hade inget bättre för mig ändå. Dock är det samma sega tid som idag, 7.30-17.30 men underbara ungar så rullar på iaf.    


Energitjuv...

Man ska inte ha en cykel upp och ner på mattan inne, svart och kletigt... Jävla hjul... Duschen nu och sen i säng, jobb imorn och sen köpa ett nytt hjul. Morr på folk som inte kan låta bli att peta på andras cyklar, inte förvånad, de är ju thn vi pratar om...

v. 29 :)

Ahaa har haft en sådan underbar vecka ledigt. 30-35 i skuggan och det hemma i sverige, tur med Aries II och hoppar nog på igen nästa vecka, då borde de va i vänern/thn-slussarna. :) Idag var det jobb, låg och oroad mig i natt helt i onödan, underbara ungar och så få så det här blir inga problem. Fallens har också avverkats, blev mycket dricka på Villa Stranna men kul hade vi. ;) Hemmafest hos Bettan har också hunnit med, mysigt och vidare bra på musikquiz är man ju inte men hade kul iaf...

Nu röjs det i lägenheten, började med bokhyllan, tröttnade. Tog sen tag i byrån men tröttnade där med, likadant med garderoberna så då gick jag över till bokhyllan igen, så nu är allt klart. Lite skit på bordet som jag inte blir av med alltså så skall det slängas. En pappåse med papper och två stora påsar med kläder är resultatet. Badrummet och skolådorna under sängen är nästa stopp men det får bli vid nästa skitväder.

Borde ha hört av mig till folk i stan idag men har haft fullt upp och är så nöjd över att jag hann klart. :)


Mys

Jag och Missan hade en go stund i går när jag hade vart borta 1 ½ dag. Slöning framför tv:en nerbäddade i täcket. :)


Snart så...

Sitter och funderar på hur fan jag skall lyckas. Brukar vara så praktisk när det gäller packning. Litet och kompakt men inte den här gången. Här är packningen hittills och är inte klar än... Blurp... 5 dagar men så olika behov och sen att det inte är det vanliga förhållandena. Nu är det en kanal med sötvatten, man blir inte lika klippig som i saltvatten, och det kommer inte vara lika mycket snålblåst.Fyra tågbyten med 6-8 minuters bytestid skall jag stå ut med så hade ju önskat att det fick plats i min conversväska men nje...

River mig i håret lite, tänkt att packningen skall med till jobbet imorn så jag slipper släpa det på bussen på lördag. Blir övernattning hos mormor på lördag för att kunna ha bilen hemma vid. Jobb på söndag och sen vidare på kvällen upp i genom landet.


:D

Skapligt stolt. Har slängt sex par skor. :D Så nu kan jag ge mig ut på jakt igen. Har iofs redan köpt tre par, men tre par till är tillåtet. Eller så kan jag hålla mig ett par in två par ut så behöver jag inte slänga mer...

Dubbelt...

Ååå nu börjar jag känna att sommaren är alldeles för kort... :( Vill bara ligga heldagar på stranden och njuta av sommarvädret. Samtidigt har jag så mycket som jag vill göra, sånt som inte låter så kul men som jag älskar. Längtar efter en riktigt skitdag när regnet bara öser ner och man inte vill lämna lägenheten. För då skall det organiseras i garderober och bokhylla. Kommer bli så fint men har aldrig tid. :(Nu närmar sig min bokhylla 185x185 en riktig bokhylla med enbart böcker men behöver organiseras. "Skolböckerna" som är aktuella passar inte in så de får hittas en ny plats till dem.  Sen så har jag äntligen fått korten från Rockstad så det vill jag ju få in snyggt i ett album. Men det går inte heller att göra en dag då solen skiner och man vill vara nära havet.

Påtala om skolan så har jag äntligen mailat en professor på HV angående forskarbehörighet. Satt och läse en artikel av henne, om vikten av forskning i förskolan, på jobbet idag. Dock upptäckte jag senare att tidningen var från 2005 så det kanske ingår forskarbehörighet i min utbildning iaf fast jag ganska säkert har för mig att vi lp07:er inte har de.

Trollhättan just nu men ska om en kort stund bege mig till Berg igen, stod inte ut med tanken att ligga och knö med alla på Gardis imorn. Får bli Hällebäck iaf. ;P

Nu fortsatt städning. :(


RSS 2.0