Rockstad Falun

Rockstad Falun över... Kanske ingen festivalkänsla men fick se mitt Sabaton och till och med på nära håll. :) Jocke ser så himla nöj ut, några minuter senare står han helt mållös.
 
                           
Kom på en kul grej som hände på fredagen. En kille står och headbangar ensam en bit utanför publiken. Kollade bort en stund och då ser det ut som att han har packat ihop sitt långa hår och går därifrån som inget hade hänt... Om han gömde håret i mössan eller om det var en peruk kan vi ju klura på... men vi upplevde det som skumt.

Bild och form kursen för lärare är slut. :( Underbara projektredovisningar igår och jättegod mat på Butlers. Vi blev bara 7 st som hängde med ut men så mysigt och härligt. Väldigt tråkigt att inte träffa dessa människor till hösten.

Men nu är det tillbaka till verkligheten och skolan. Arbetet skall in på fredag och börjar bli klar. Tvättid nu på morgonen så blir lite slött nu. Har även fixat vårdcentralen idag. En check på alla mina födelsemärken men ingen fara med någon. Att specifikt ett kliar beror det på att de är i mer kontakt med tröjor osv för att de står ut aningen mer tydligen. Frikortet kändes väldigt bra att ha i det här läget, skulle kostat 120 spänn för 1 ½ minut. Så ska allt försöka utnyttja systemet fler gånger innan frikortet går ut i sommar.

Ahaa på fredag börjar ledigheten, varar inte länge men kan gå hem efter jobbet och njuta över att inte göra ett skit tills jag skall vara där igen. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0