Inte långt kvar. :)

Ska avbryta skrivandet på uppsatsen någon timme nu för att börja packa ordentligt inför resan. Spännande, kul och pirrigt på en och samma gång. :) Det mest oroväckande är att det absolut inte får bli för tungt, vill inte gå runt och gnäll att det är tungt när det är jag själv som har packat det för tungt. Har desutom att göra varenda minut fram tills avgång, gillar inte den stressen. Hade velat ha det lugnt och gott men blir väl å andra sidan lugnt och gott i tre veckor . :)


Evig vänta med tåg. Försenat som vanligt o...

Evig vänta med tåg. Försenat som vanligt och nu när jag väl är på så känns det så himla långt till Karlstad, väntan och längtan är för stor gissar jag... :)


Aja dig...

Aa hjälp vad mycket jag har att göra i veckan! Vill börja med allt samtidigt men det funkar inte riktigt... Ska skriva en ordentlig att-göra-lista hemma med tid, klockslag och allt. Allt går desutom in i varandra tismässigt... Kursen på HV missar jag de 5 fösta tillfällena på. På KAU ska jag vara aktiv över nätet i diskussioner och det är ju väldigt lätt när jag inte vet var jag kommer befinna mig och vilken tidpunkt det rör sig om de närmaste veckorna. Uppsatsen är prio 1 så den ska vara så gott som klar innan vi åker. Prio 2 är alla grejer som ska med till AU, pill och plock, och halva livet känns det som. Så HV och KAU blir prio 3, vilket säkert inte är gillat. På HV poängterades det att det var av största vikt att ALLA deltog ALLA föreläsningar. Ops... Gissar att det låter så på KAU också.


Aaa... :)

En väldigt sällan förekommande äkta känsla infann sig idag. Att må bra att vara tillfreds med livet, ett lugn typ. Svårt att beskriva men klar i sinnet och bara nöjd. Riktig aaa-känsla. :) 

Lyx

Jag behöver en ny större lägenhet... Städningen idag förde med sig att allt som hör hemma i garderoberna inte får plats. Ogillar det skarpt. Vill ha så där mycket plats att det till och med får plats mer saker. Lyx.

och nu då...

Har inte varit någon större aktivitet här på ett tag och var glada för det. Nu har mitt sura och irriterade jag lagt sig för en stund iaf. Ska spy ut min galla när jag står med mitt examensbevis i handen, inte förren då släpper jag på det kryptiska... ;P

Australien närmar sig, om exakt en månad har vi spenderat första natten långt hemmifrån. :)

Vet inte riktigt var jag skall börja dagen, lockade att läsa sista kapitlet i Den förlorade symbolen...


RSS 2.0