Hää... en dag kvar sen är det helg. Det går så fort, v. 48 nästa vecka och tre veckor natt framför mig, ganska gött... De där med att vara ute i god tid med julklappar börjar rinna iväg. Grr på mig själv.

Har varit en riktig funderar vecka, under de senaste åren har det hänt så mycket och det känns som att det är så många fler år som har susat förbi men det är det inte. Gissar att jag har växt med erfarenheten och att risken att mista någon som jag ser upp till är det värst som kan hända. Förr var det små saker, som var stora då, som ett krassat förhållande, ögonsjukdom m.m. men nu har det rört sig om något så mycket större. 

Saker och ting överallt, har varit i lägenheten mindre än 6 timmar och på den tiden har jag hunnit vända upp och ner på det mesta. Röja, 10 minuter på spikmattan, en kopp te och sen sängen.


Klar!!!

Ikväll firar jag och mamma med ett glas vin! Jag är KLAR!!! Lyckligare kan ingen vara!

Snart, snart, snart...

Tentan är så gott som klar. 3 ½ sida så är en halvsida för lång, det är de vanligakruxet att det som vanligt är kort formulerat och skall bli ännu kortare. Läser texten om och om igen, får bort något ord här och där men så lite händer. Vill bli klar idag och skicka in, jätterädd för att datorn krånglar på jobbet och jag missar dedlinen 16.50 imorgon, vill inte gör om en ny tenta.

Har i alla fall städat mellan frustrationsdipparna så nu är det tipp topp här hemma.


Orkar inte mer snart.

Om man skulle ta sitt pick och pack och dra ner till Hv i stället, motivationsdödande att sitta hemma i skiten. Men då måste jag ju ta på mig lite anständiga kläder... :(

"När man håller på att ge upp har man 90% kvar att ge"-Pappa.


Fokus och motivation var är ni?

Hopp, känns som fredag idag så skönt att vara ledig imorn. Dock inte säng än på länge, tenta skrivande och dålig motivation... Skriva max en timme till sen blir det översättning av engelsk text framför tv:en, måste komma i säng snart. Varit vaken sen 04.30 imorse, är inte att leka med mitt humör just nu. Var helt grinfärdig förut när den kvantitativa texten skulle kosta 31 dollar att få ner, efter två timmar, mat i magen och plugg med den kvalitativa delen funkande inloggningarna så det blev gratis.

Datorn surrar oräväckande mycket, tungt och trött. Känns som mig just nu. Kanske dags att den får bli bort bytt mot något mindre och dyrare väldigt snart.


Blir tokig!

Blir snart galen av denna process som är så lång och fruktansvärt långsam. Jävla vetenskaps teori och fy fan för den där läraren som har lyckats med att bete sig som en jubelidiot. Tacka vet jag Kau, vettiga lärare, hjälpsamma, rikligt med kommentarer, fråganden och hänvisanden till referenser. Dock körde jag fast i hjärnan precis. Paper på 3 sidor och redan uppe i 4 sidor och som vanligt har jag skrivit så kort och koncist att jag inte ens kan ta bort ett ord. Ska bli klar i natt om så att det kan bli morgon tills dess. Sen är det bara hemtentan kvar, 48 timmar dedline och påbörjas när mailet är skickat... Vilket betyder att nästa vecka kan bli en återförvandling till den sura och griniga fröken men klumpen i magen. Endast ledig först nästa fredag så det suger! och då skall jag dessutom jobba helg och hinna gå ut med Sara och Amelie på fredagen. Ser så i framemot livet om två veckor! Efter det kommer det vara lätt som en plätt! Har förövrigt haft riktigt bra dagar på jobbet sista veckan, märks så tydligt att saker och ting har vänt inom andra delar i livet. Inspirerande planering med hela gänget dessutom, öppning av sjukhus på gång. :D

Måste egentligen sy klart min utstyrsel tills imorgon också... Blä så stressigt det är. Mormor kommer visserligen hit så hon vill nog hjälpa till... Mimmi Pigg imorgon. :D


RSS 2.0