Surt

Nu var det allt bra nära att jag skulle ligga kvar i sängen, läsa och bara vara men fick tillslut tag på träningstid hos sjukgymnasten vid 10.30. Det är så fruktansvärt tråkigt att gå dit, monotont och det märks inga större förbättringar just när man gör övningarna. Sen så långsiktigt så kan jag springa i trappor nu igen så det är väl helt okej att märka den förbättringen. ;)

Plan...

Vad svårt det var att göra något vettigt idag då, grått, trist väder och säkert kallt också. Planen är handla och gå via vårdcentralen och få första rutan i högkostnadskortet ifyllt. Lär bli argumentaion för att jag kommer med det typ en månad efter att jag var där men lär ju inte slippa sjukgymnastiken den närmsta tiden så ju snabbare jag kommer upp i 900:- och frikort ju bättre. ;) Fötterna känns lite bättre nu iaf, vänster är nästan helt stabil, höger bara glider runt i leden men har lite kontroll över den iaf. Fick tips om pjäxvärmare/skovärmare för att få i fötterna i pjäxorna inför Trysil. Det är ju svårt annars att trycka i fötterna och vad lär det inte bli nu, kanske bara blir semester i snö, sol, gott sällskap och ingen skidåkning.
Kaffe med Anton när jag kommer tillbaka och sen i em fika med Jenny. :)

Nu då...

Låååångtråkigt!!! Jobb kl 18 och det är så där mitt i mellan. Kom hem från jobbet vid 10.30 och sen var det bara en lång väntan. Har endel saker att fixa här hemma men det är så tråkigt att det är roligare att inte göra något. Te, nonstop och P3, men de intervjuar seanbanan så hade kunnat stänga av en stund.

RSS 2.0