Ingen kommentar...

Kan döpa om bloggen till Tvättstugedramat... Imorse räknades vattenspridaren till något löjligt påhitt jämfört hur maskinen ser ut i denna stund. Hela locket har någon sparkat av, och locket är väck. Båda maskinerna är urfunktion. Så för en halvtimme sen satt jag i telefon med en sömnig hyresvärd och skällde efter noter. Beskedet var dock oväntat, "bara att gå bort med cylindern till A, ni har inte samma lägenhetsnummer så det funkar." Kanske lite mer nöjd nu för där har de TVÅ maskiner som faktiskt funkar, och "min" tid var ledig :) Så forsättningsvis så ska jag tvätta där. 

Nöjd

Mår bra, väldigt bra. :) Fick fixat boende för lördag natt hos mormor. Inga problem så länge jag tog taxi upp till henne så kunde jag ramla in vilken tid som helst. :) Känns skönt och tryggt! Återträff med Bergarna på lördag som gäller, känns mycket bättre i magen än vad det gjorde förra året så blev uppenbarligen en vändning psykiskt.

Borås imorn är också planerat så att det skall flyta på bra och bekvämt. Shopping och fest som gäller med Amelie. :) Känns som att jag trycker in allt i en helg för att få ut det sista av sommaren. Vill inte riktigtatt den är över så hoppas på en sommarvärmeperiod till eller en lång period med bra höst väder. Alltså "högluft" och sol. :)

Karlstadtrippen i söndags blev bra mycket längre än vad som från början var tänkt, riktigt skönt att bara ta dagarna som de kom och inte behöva stressa hem till något. Trivs väldigt bra med tillvaron. :)

Skolstart på måndag, kursinto 15.15-18, inte alls inspirerande. Sen 4 veckors VFU, inte heller så inspirerande...

Första dagen i lgh och de är redan saker högt och lågt, först och främst två täcken och kuddar i soffan som är ett måste att få bort men de tar jag på söndag för nu är det planering av packning. :)


För tidigt på dan

Så här irriterad och förbannad har jag aldrig varit kl 7. Tvättade de vikigaste kläderna för hand i går ihop om att de ska torka innan em. Handukstvätt idag i tvättstuga, 7-12. Väl nere i tvättstugan så funkar inte en maskin, ganska normalt därmed inte förvånad. Den andra tvättmaskinen ser okej ut men någon har fixat till vattenslangen så den mer liknar en vattenspridare. Jävligt förbannd. Har alltså inte fått tvättat idag. Har ingen ro till att gå och lägga mig så får la äta frukost, fixa i ordning här och sen gå och lägga mig.

Har förresten djävulskt ont i handleder och precis under spetsen på nageln efter all handtvätt. Desutom ligger de spyor på varannat trappsteg. Toppen start på dagen!

Går som en kärring... :´(

Min tå min tå... och det är FEL tå och knöl som gör ont... :( Inget bra, hade velat slippa skiten på höger foten när vänster foten har krånglat i så många år... Ambutera stortån hade vart en lyssande idé... Istället är enda utvägen att operera bort en kil av knölen för att bli av med Hallux valgus...


Glader

Glad och smått sprallig... Inte alls sugen att dra mig mot sängen som jag verkligen borde... Blev uppringd från jobbet imorse, 25 minuter försenad... Ursh, hela dan var förstörd men pappa satt i bilen på några sekunder efter att jag hade kastat på mig kläder och borstat tänderna. Ganska bra att häsla på hemma vid såna lägen.

Blev en toppen helg i Bullaren men blev inte så mycket kort med min mobil, Sissi har resten. ;) 4 mil på tandem kändes i benen på söndagen men nu är de som vanligt igen. Väldigt mysko efter den chocken kroppen måste ha fått. Var så sugen på att dra till Friskis i slutet av förra veckan. De var mättat i söndags men nu börjar abstinensen komma tillbaka. ;)
 


Pelle Svanslös (väldigt svanslös) & Maja Gräddnos


RSS 2.0