Avundsjuka...

Som alltid så har man en avundsjuk katt på skrivbordet när man sitter här vid datorn... Nu är de tredje kvällen jag är hemma hos mamma och pappa och då brukar Missan ha lugnat sig i sitt kelande men den svikande lillmatte men inte den här gången.


Tadam

Tadam tadam tadam... Gott humör, frisk, utsövd innan jobbet och inga knussligheter på jobbet heller. Mysdag rent ut sagt. :) De har droppat från taken hela dagen, härligt, men de är inte lika härligt att kliva runt i blandningen; vatten, modd och med blankis underst...

Nu blir de en kopp te i soffan sen mot sängen. :) 

Dagens shopping: Väskor, skor, böc

2c7744562025e69fe24f346d5287a46a.png

Dagens shopping: Väskor, skor, böcker, födelsedagskalender, örhängen och minneskort. :)


:'(

Snorförkyld! :'( Inte kul... Somna ifrån pluggandet igår, vaknade flera timmar senare. Väl i säng ordentligt så sov jag som klubbad fram till 8 men strax innan 12 kom jag ur sängen.. Hatar detta. Som tur är så har de inte gett sig på halsen som först va känslan. Hehe de som är så bra är att skulle de bli värre så går jag gratis på vårdcentralen med mitt frikort! :D Ända positiva med NU-sjukvården...

Inte sant...

Inte sant! Halsen har börjat krångla, har ju varit frisk så länge! Det är visserligen rätt sida för att kunna vara min andra krånglande visdomstand men har inte ont i tanden... Är väl bara att inse att jag ligger platt imorn. :( Vill ju träna på måndag! Har tryckt i mig både kiwi, apelsin och citron samt koncentrat av rödsolhatt men ingen verkan än... Humöret vill ha godis men jag vill verkligen inte ge mig ut igen, har fortfarande inte hört plogbilen så det är väl lika jävligt som imorse. Nu lagas det mat iaf, kallrökt lax som ska bli pastasås. :) Skulle kunna leva på kallrökt lax!

Snö igen...

Snö snö snö... Är just nu väldigt glad över att jag inte ska göra ett skit idag! Har vart på friskis och vi va 10-15 st som jympade så för en gångs skull hade man plats. ;) Pulsning dit och hem, så 3 pass i 1 typ... Skulle fixat nya linser på Överby men fick ett sms att de hade stängt butiken. Har ätit en mysig och lång frukost och sen är tanken att ägna mig åt plugg, och efter de en go bok.

Hoppas de lugnar sig med snöandet i kväll/natt. Mamma ska flyga hem imorn från Tromsö med mellanlandning på Gardemoen innan Landvetter. Därmed tre flygplatser som skall vara i bra skick för att allt ska funka. =/

Ahmm...

Ahmm... Känner: Äntligen snart fredag!

Måndag: Hv 9-14, Överby, Skivstång (tungt), Pluggat.
Tisdag: Hv 11-21, Inget gym som var planerat :(, Pluggat.
Onsdag: Vfu-plats 9-11, Lunch med Jenny, Promenad med Peter, Vfu-plats 16-17.30, Cirkelfys 20-21 (träningsvärk om något), Pluggat.
Torsdag: Jobb 9.30-17 :), Städat, Handlat, Sket sig med gymet idag med pga de jävla väder, Pluggat.
Fredag: Hunneberg 9.30-12, Hv och nu jävlar ska de gymmas imorn! :@ Plugga?

Pust... Vill ha en si så där minst en eller två månaders semester.
Å saken blir ju inte bättre att det redan har kommit 10 cm snö igen och kommer la bara bli värre som vanligt... Vill inte! Till och med barnen önskade vår idag och då börjar de fan bli illa!

Notis...

Fyy, idag var skivstångspasset tungt! Konditionsdelen hade fått två nya övningar och lite omändring i syretoppar och fan vad det kändes! Var nästan så att man tappa lusten och bara ville plocka ihop och gå hem. Så frågan är ju hur engagerad jag kommer att vara på gymmet imorn innan skolan. Ska allt gå dit men kommer nog gå på bandet, lite träning för mitt högerknä och rygg/mage typ.

Trädet utanför fönstret är kolsvart av kajor, ser så jävla läskigt ut. När jag kom så lyfte hela flocken men nu är de tillbaka igen. Urr... :(  


Helgen

Fan va helgen har gått fort, för fort! Hann ju knappt vara ledig! Blev ganska mycke rödvin och gröna oliver i fredags men upp 8.30 iaf för att knata i väg till jympan 9.30-10.30. Funkade galant och stressade sen vidare till U-a för att fika med Arash. Typ 4 år sen sist så de va ett jävla tagsen men inga konstigheter, va som vi hade setts bara några dagar innan typ.

Ilfart hem till pappa och vidare ut till Islandsberg, stred mot naturenslagar, djup snö och en solnedgång som vi skulle se på plats. Dock lyckades vi köra fast i en snödriva så tiden blev knapp till solnedgången så benen vibrerade när vi äntligen kom upp på berget. Mötes av en röd sol och ett fartyg som bröt is, mysigt. Finns härliga kort men blir nästa gång jag är hemma hemma. :) Sen blev de pappas fisksoppa vilket var välbehövligt efter stelfrusna minuter i båten som ligger helt stum i isen. Känns konstigt att gå ombord och det är som att kliva upp på en betongkaj, inga rörelser, inget kluckande, helt tyst... 

Idag blev det jobb, härligt de. Var snöröjning på taket och en pojke vill in när jag samtidigt tröstade en flicka som gjort en rejäl vurpa i pulkabacken. Två gubbar (av sju) på taket börjar gorma på pojken som fryser till mitt i ett steg. Jag blir as förbannad och skriker en lång ramsa och tillslut lugnar de ner sig och pojken går förskräckt vidare. Jag kan mycket väl förstå att de inte ville ha barnen när och hade jag kunnat så skulle jag följt med men han frös så han kunde absolut inte vänta. Men jävlar vad irriterande när de (gubbarna) inte kan acceptera läget att verksamheten är i fulldrift även på helger, de får allt anpassa sig lite. Så bråttom är de inte att de inte kan lugna sig någon minut. Väl inne vid lunchen så prata vi om de. "Fjöken, ja blev jädd..." och gråten sitter i hans hals. Tro fan att han blev rädd när två gubbar skriker som de gjorde. :@ En annan fundering, av de sju gubbar så har väl iaf någon haft barn, och beter man sig då så mot barn?

Hemma i lägenhet nu iaf, ska väl snart i sängen men inte så värst sömning. Tjock dimma ligger som ett lock utanför fönstret och det lockar inte alls att gå ut med soporna jag glömde innanför dörren igår...


Kan själv!

Haha, jag kan själv! Nu kan mitt Office 2003 läsa Office 2007. Stort plus till mig som har fått tag på rätt inställningar. Detta utan högskolans hjälp den här gången! Man lär sig väl bättre om man inte får det serverat! ;) Men fortfarande galet sur över formateringen men datorn är snart sig själv igen, lite omvårdnad till så...

Äntligen!

Skön dag igen... Igår blev det gym på förmiddagen, låg och drog mig länge innan dess och sen lugnt tills bild och form kursen drog igång. Idag drog jag mig också länge men mulet väder minskade lusten på gym så får ta igen det på jympan imorn. Blev en sväng till U-a sjukhus och är från och med idag friskförklarad! Har varit en jävligt lång och jobbig period men nu är det äntligen över! Så rött vin ska det sippas på ikväll och blir förövrigt en lugn och härlig kväll. Ska verkligen njuta! :)  


Gillart, gillart inte ;)

Gillart! Cirkelfys var min grej! Helt plötsligt var tre varv gjorda och man hade inte orkat ett helt fjärde men man hade energi ändå! Musklerna skaka och även om det inte var kondition i sig så var de tempo så att de blev kondition iaf. Härligt härligt. ;)

Gillart inte! Är så förbannat trött på datorn för stunden! Formaterad så är den helt jävla omöjlig att få till det, till så som man hade det innan. Bara den lilla men viktiga detaljen att datorn inte stänger av sig efter 20 minuter. Hittar fan inte längre var man ändrar de! Den ikonen existerar inte i längre! *Morr* Brorsan jobbar och ringer jag hem till pappa så blir jag ihjäl hackad för att jag har hackat så på han för att han inte kan de enklaste enkla med datorer bara konstiga program... Har någon lite koll? 


Tur man ändras...

Haha vad man glömmer... Har verkligen tagit tag i alla kollegiblock, satt in papper i pärmar som jag legat efter med. Hitta vissa block som hörde till kurser från termin två osv. Ett tag sen, men de värsta som jag hitta var ett historia b arbete från samhäll... Att jag ens har släppat med mig de blocket i två flyttar och inte rensat tillräckligt. xD Iaf så fick jag ju läst arbetet och de speglar tydligt vad man hade för politisk syn och vad man var intresserad av. Hade en tanke då, att kriminalvården var intressant att jobba med. Den tanken finns inte överhuvudtaget  nu och kom inte ens ihåg att det var det som fanns i huvudet då. Påtal om den politiska synen så är jag kvar i samma block fast det är inte lika svart och vitt som det var då och man är lite smidigare på att vara neutral i sina arbeten. Hehe tror även att man läser det med en annan synvinkel än då, tur de, var hårda ord.   


Evighet..

Fan va de känns som det just nu.. En evighet tills det är vår... Snön ligger fortfarande helt kompakt utan minsta anning till att vilja smälta, solen tittar fram försiktigt men ligger egentligen helt dold i diset. Evighet, evighet, evighet... Bläddrade i kalendern förut och en liten överaskning är väl att egentligen är det inte så länge till som snön kan ligga... 10 veckor framåt så är vi i slutet av april och går man bakåt i tiden så va de ju de faktiskt 7 veckor sen jul va och de är ju inte längesen, eller hur... ;)

Ibland är mitt sinne för de där med långt och långt inte alltid helt hundra men mitt liv är lite inräknat i hur många veckor en kurs är. Så nu är det bara 4 veckor kvar och mer än hälften är gjort på den här förbannade natur och teknik kursen. Ansåg att den va de bättre alternativet än estetik och barnkultur men början tveka. Kemi och fysik är väl inte min starka sida så längtar till biologin där man åtminstånde känner att man kan något. Känns långt men de är nog redan på måndag.

Är förresten ledig från skolan fram tills dess... Sen så är man väl aldrig ledig egentligen men kan släppa det lite. Eller ja, ja har ju bild och form för lärare på torsdag kväll istället för i tisdags. Va nämligen på Magnus Betnér i igår med Cattis. Skratta nästan oavbrutet under hela förestälningen. Härligt de! http://ttela.se/nojekultur/scen/1.729054-betner-roade-spykerville

Har precis haft pappa och mormor på besök. Mormor har vart på Näl och fixat och donat så att hon äntligen kan opereras om 1 ½ vecka. :) Evighet med dessa väntetider! Så nu är jag som vanligt ett par grytlappar rikare och frysen full med mormors bullar. ;)  

Tankar...

Ibland känns allt väldigt konstigt. Nu finns en massa tankar kring hur livet kunde ha sett ut om man gjorde andra val eller åtminstånde tänkt innan. Illa att tankarna kan slingra iväg så, tänk-om-tankar är inga bra tankar.

Hade irritarade tankegångar i fredags, kanske mest irritarad på mig själv att jag är så komprimissbar. Varför skall man vara alla till lags hela tiden? Blir bara jävligt otrevligt när man inte längre är de... 

Kom äntligen iväg på Cattis hemmamatch basket idag iaf! Vann gjorde de! :) Och missen med tiden var helt mitt fel. Var total säker på att matchen drog i gång 15.20 kollade upp sms:et med tiden först när jag kom hem 16.20 hade ju Cattis skrivit där... ;P Så fick se killarna spela också.

Vet inte om de lockar särskillt mycket att va i skolan imorn. Känns som de kommer bli en jobbig dag helt enkelt. Väldigt omotiverande överhuvudtaget. Får se framåt på skivstång/kondition, senare på kvällen.Bio och mys och sen Harrys med Bet

0120c4fadba324ce12c389aed3d33d07.png

Bio och mys och sen Harrys med Bettan. Blev bara en stund på Harrys men lite folk så de hade gott om tid att göra drinkar, rasberry sour bla. ;)


Överskott...

Haha hjälp, vart tog dagen vägen? Har gått i ett och inte haft en lugn stund i tanken, även om kroppen var nästan helt stilla sittande mellan 9.15 och 19.15. Typ lunchen är ända gången ja va ifrån Hv något längre, så lunchen med Lisa blev äntligan avklarad. ;) Men har fått mycket gjort och överskottsenergin gjorde att jag kom iväg till gymmet mellan 20-21. Såg hur tjejerna stretade på inne på Skivstång-Kondition och ville också vara där men får bli nästa måndag. Iaf så när gymet stängde så gick det i en illande fart hem, kändes som att man kunde gått en bra bit till när man kom fram till huset. Så va lite "Ååå, är jag redan hemma..." Har sen snattrat i telefon ett bra tag och tagit tag i pluggandet. Fysik i vardagen är uppenbarligen en bra bok när man har hittat alla frågor på 20 minuter. Så nu kan jag ögat kapacitet och möjligheter som ett rinnande vatten. Stavar är det uppenbarligen mitt öga har lite ont om. Ser ju fan inte ett skit i mörker utan mina glasögon. Överskottsenergin finns fortfarande så har go lust att röja i lägenheten men behöver duscha och sen närmar sig klockan sovdax.   

RSS 2.0