Evighet..

Fan va de känns som det just nu.. En evighet tills det är vår... Snön ligger fortfarande helt kompakt utan minsta anning till att vilja smälta, solen tittar fram försiktigt men ligger egentligen helt dold i diset. Evighet, evighet, evighet... Bläddrade i kalendern förut och en liten överaskning är väl att egentligen är det inte så länge till som snön kan ligga... 10 veckor framåt så är vi i slutet av april och går man bakåt i tiden så va de ju de faktiskt 7 veckor sen jul va och de är ju inte längesen, eller hur... ;)

Ibland är mitt sinne för de där med långt och långt inte alltid helt hundra men mitt liv är lite inräknat i hur många veckor en kurs är. Så nu är det bara 4 veckor kvar och mer än hälften är gjort på den här förbannade natur och teknik kursen. Ansåg att den va de bättre alternativet än estetik och barnkultur men början tveka. Kemi och fysik är väl inte min starka sida så längtar till biologin där man åtminstånde känner att man kan något. Känns långt men de är nog redan på måndag.

Är förresten ledig från skolan fram tills dess... Sen så är man väl aldrig ledig egentligen men kan släppa det lite. Eller ja, ja har ju bild och form för lärare på torsdag kväll istället för i tisdags. Va nämligen på Magnus Betnér i igår med Cattis. Skratta nästan oavbrutet under hela förestälningen. Härligt de! http://ttela.se/nojekultur/scen/1.729054-betner-roade-spykerville

Har precis haft pappa och mormor på besök. Mormor har vart på Näl och fixat och donat så att hon äntligen kan opereras om 1 ½ vecka. :) Evighet med dessa väntetider! Så nu är jag som vanligt ett par grytlappar rikare och frysen full med mormors bullar. ;)  

Kommentarer
Postat av: CaTTis

Visst var det underbart kul igår... hehe =)

2010-02-10 @ 21:47:49
URL: http://cataztrof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0