Äntligen!

Har verkligen gillat min dag! Gått i ett lugn, fixat och donat här hemma. Haft så mycket energi och är helt säker på att det beror på att tränadet är igång igen!  Idag blev det skivstång, tungt när man inte varit där på 3 veckor men så skönt efteråt! Imorn blir det gym på fm och jympa på em och ska verkligen inte göra ett skit imorn utöver de. :) Gillar bara tanken att inte ha några måsten, äntligen. :)


Nöjd. :)

Är en Rirem berlock rikar idag, turkos sådan den här gången. :) Redan kär som vanligt...

 

Blev en del till på Överby. Fyra sorters te: kärlekste (svart te), lira lina (grönt te), mareld (grönt te) och påskte (svart te). Jogginskor från Nike och det viktigaste av allt var nya linser. Enda anledningen som fick mig att åka ut till Överby var linserna och de inhandlades sist. ;P

Väl hemma efter bilden och form kursen så låg paketet från Ellos i brevlådan. Så lila klänning och armband i flera färger har kommit och skall behållas. :)


När längtan är tillräckligt stor. :)

Hehe mmm jaa... När alla åker till värmen åker jag till kylan. I maj blir det Kirkenäs för mig och brorsan. :) Avståndskylt i Kirkenäs: 250 mil (fågelvägen!) till Oslo... Tar man samma sträcka här hemmifrån så är vi mitt i medelhavet... Illa, men ska bli kul att se mammas andra "hem", lär ju aldrig komma dit om man inte har något som lockar. ;)


:)

Idag ska det verkligen fixas! Organisation så långt ögat når! Är redan hemma från skolan så har till 18.30 tiden på mig. Sen ska jag vara på friskis och inta hallen efter tre veckors frånvaro! :D Efter det är det träning onsdag, dubbel torsdag, ev fredag men absolut lördag! :) Hoppas ha igång tränandet som vanligt efter de! Motivationen är på topp och humöret är på bott så träning behövs!

Lugnt...

Första ordentliga sovmorgonen på tre veckor idag, känns underbart! :)

Igår vakna jag med ett ryck, kunde inte placera mig, funderade på vad som väckt mig, undrade vad klockan var osv. Var på jobbet, barnen låg och pratade med varandra i sömnen, klockan var väldigt tidigt och var lika bra att stå upp. 

Igår var en dag i stillhet, dagen blev så lång när man stod upp tidigt men inte hade något måste efter att jag hade slutat. Bussen hem till mamma och pappa var full med "mitt" förbund som skulle ha sitt möte ute i Fiskebäckskil. Härligt att se sånt engagemang inom politiken när många till och med är yngre än en själv! :) Blev tit av båt, promenad i samhället och lunch på Brygghuset med pappa senare på dagen. Resten av dagen blev bara slappande.

Pluggas görs de nu och snart väntas avresa in till mormor och sen vidare ner till kusinerna. Tyvärr är det redan söndag, går så fort. :(  


Mäh...

Känslan av att vara klar men något gror långt bak i huvudet att det inte är klart men man kommer inte på vad det är. Gillar inte den känslan... Har gått igenom min Att göra lista och de viktigaste är gjort, annat är bara sånt som bör göras någongång men kan lika gärna vara ogjort en månad till typ... Störande... Tar ledig från skolan nu iaf.

Stöttepelare.

Sent som vanligt men har som vanligt ingen ro i kroppen för att lägga mig. Börjar bli frisk nu men kanske lika bra att skjuta träningen tills måndag för att vara på säkra sidan.

Har nyss pratat med pappa, diskuterat livet i allmänt. Medvindar och motgångar. Speciellt mitt abstinens med resandet men det finns ingen som vill resa. :( Började nästan gråta när pappa då säger "Den tiden kommer till dig också, gumman, när du har någon..."

Har fått underbara kramar av "mina" barn på VFU:n så får leva lite på deras kärlek. :) Även om det också betyder att jag får tåla att bli ner kletad med ris och korvstroganoff.

Tummen upp!

Jag är fan bäst på att att fördröja det där med läggdax. Jag ska bara... Ååå de där också...

Ikväll var det en riktig snilleblixt som slog till... Ska ut till VFU:n imorn och utföra tvp aktiviteter ur Temat: Vad gömmer sig under snön? Självklart så kan min lilla svarta låda, som jag skall plocka fram djuren ur, inte vara svart. Den bara måste vara vit! Fattar ju vem som helst... Så nu står det en nymålad vit låda på ungsluckan. Jättebra att komma på såna ideér 23.30, tummen upp åt mig!


Så, äntligen är lådan torr. Får inte glömma ta med den nu bara... Natti natti

Frysta hallon är mums...

Gillar starkt frysta hallon, mjölk och cornflakes... Men sitter nu och kalasar på enbart frysta hallon. :) Inte helt fel, surt, syrligt, läskande och kallt. :)

Ledig snart?!?

Är i stort behov av ledighet. Säckar snart ihop, totalt! :( Förkylningen ger sig inte, humöret sviktar och jag är så utmattad att jag inser att min kropp inte mår så bra. Stress, stress, stress... :'(

Kinkig...

Riktigt kinkig så att jag blir irriterad på mig själv, gnällig så att det ligger på en riktigt låg nivå just nu. :(

Fortfarande förkyld, därmed ingen träning.
Less på att det är så halt nu när de smälter,fryser, smälter, fryser osv...
Gummistövelväder.
Stökigt hemma.
Mycket att tänka på i skolan.
Vill bara sova.
Mamma är i Norge igen och får inte tag på pappa så att jag kan gnälla av mig. :(

Botten helt enkelt...

Påtal om botten så hade vi en förläsning idag som berörde vår havsmiljö och den var inte botten utan den handlade om bottnar. Så i nästa liv så skall jag bli marinbiolog. Jätteintressant!

Fredagsmys!

Fredagsmys hemma hos mamma och pappa. Mamma jobbar kväll så nu ska de fixas Creps tills hon kommer hem. Bacon, trattkantareller, lök och grädde har vi rört ihop. Smaskigt avslut på kvällen!

Blev inte så mycket pluggat idag som det var tänkt, blev promenad och fika med Jenny istället. :)

♥ helgen

Idag (4/3) har det varit Amelies dag! Grattis:)

 Evigheters evigheter men med massa energi över, uppenbarligen, kan inte sova...

Hemtentan i Bild och form - Klar
Kemilabrapporten - Nästan klar (släppa och fundera ett tag)
Biologilabrapporten - Nästan klar (släppa och fundera ett tag)
Sjøberg seminarium tisdag - Inte påbörjat
Litteratur reflektions sökande - Inte påbörjat
Teknik seminarium torsdag - Inte påbörjat

Ledighet vad är de? Så är tanken att 6 tränings pass ska få plats i nästa vecka...Jobb i helg, fira mormor, Sissi kommer förhoppninngsvis hem också. Så en väldigt trevlig helg helt enkelt. ♥

Har förresten klippt och blekt slingor idag. :) Folieslingor den här gången, mycket mer liv än med hätta. Insett att jag inte gillar total blonderingar. Nu är min grundfärg kvar som jag inser att jag nog får leva med fast den är ganska mörk jämfört med förr. 
 

 


Jag och Emelie 05.


Tid till så mycket mer...

På ett sätt så hade livet varit så mycket lättare utan nätet.

¤ Man hade kommit i säng i tid.
¤ Stängt av skolan när man gick därifrån på ett annat sätt.
¤ Inte kunnat kollat upp folk hur lätt som helst.
¤ Framförallt, så mycket tid man skulle få över till annat.

Så egentligen är nätet en idioti sak men så handikappade utan, lätt ekvation.


Skumt

Haha ojoj... Ibland asså, ibland...

Var på Ica strax innan stängning och stod bakom en man i 50 års åldern i kön. När han väl skall ställa ner sin korg i alla andra korgar går inte detta för att det ligger en kvarglömd risifruti. Han ställer risifrutin där påsarna ligger, under bandet, och går och betalar. Hmm tänke ja, vad gör männskan! Hur svårt kan det vara att sträcka ut armen säga några ord till kassörskan och lämna över risifrutin. Så det var det jag gjorde. Skumt folk finns det i varje vrå...  

Vad man hinner tänka...

Åkte på en mindre trevlig magsjuka i lördags, så söndagen låg jag helt utslagen hemma hos mamma och pappa. Mobilen i handen och svara på sms gick bra men när hemtelefonen börja ringa 2 meter bort låg jag bara och försökte stirra den tyst. Helt hjälplös, men när jag började må bättre, fått i mig mat och vatten osv, så filurade mina tankar iväg helt framför OS. Först och främst de senaste veckorna så har de alltid funnits något att titta på, har de inte vart någon serie så har iaf OS funnits men nu är de över... :( Sen filurade jag vidare allt som hänt de sensate halv året och hade en massa tänk-om-funderingar men såna tankar är jävligt farliga. Satt nästan och grina för att jag tyckte så synd om mig själv. Man blir jävligt ynklig när man är sjuk, väldigt glad över att jag inte alltid bor själv.

RSS 2.0