Obekvämt...

Är expert på att sätta mig i obekväma situationer just nu... inte första gången den här veckan... Men den är ju snart slut och ny start imorn... ;)

Har i vilket fall haft kursstart, gick verkligen i vågor, scehmat såg lugnt ut, sen vissade de sig va jättemycke men nu har ja landat och det är nog inte mer än vanligt... Hehe de är ju de att läsa allt man bör och de har man kanske inte gjort, nu skall de in i en reflektion och då måste man läsa... De va lite stönigt men man märker hur väl man tänker på det och antecknar vad man vill ha med... :)  

Fredagen blev tacos hos Hanna ihop med Cattis och Linda, sen en sväng till Kåren... Speciellt folk som engagerar sig i kåren kom vi fram till... Men någon sittning ska vi på... Troligen Damsupén... :)

Lördagen var de fest hos Anna, barnkalas-tema... :P Blev ett konstigt slut på de hela men innan dess va de trevligt... :)

Inte helt fel att träna söndager, just nu är Core/Bosun då, innan de går tillbaka till torsdagar så vart riktigt skönt att träna idag...

Imorn är de gym som gäller kanske lite beroende på hur ja ligger till med pluggandet men något ska ja göra iaf... ;)


Kommentarer
Postat av: CaTTis

Obekväma situationer? Har jag fått höra nått om de...(?) hehe kram

2009-09-12 @ 15:17:26
URL: http://cataztrof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0