Synad

Åå jäklar vilken sitts jag har satt mig i. Ringde brorsan precis för att få med han på min spikade plan angående julklappar. Visar jag minsta tecken på att inte tro på mitt egna argument så är det kört. Har den bästa planen men inser att den kanske är lite för mycket begärt. Vi ska fundera och jag hoppas komma på fler argument så jag får som jag vill.


örongodis...

Ska jag komma bort och rensa öronen på dig?! Utbrast en flicka efter ihärdigt tjat om vatten vid matbordet. Jag var helt inne i en treårings utlägg om vad han hade gjort ute under förmiddagen. Bra härligt att man känner barnen så väl och att de känner de samma om en själv.


Creepy

Måste ha någon hatisk ådra i mig för ibland kommer det några riktigt elaka tankar om andra. Kan bli så otroligt skadeglad, vad-var-det jag-sa, fast i tystnad med ett leende på läpparna. Eller när det händer något hemskt med någon som har orsakat en själv smärta så ler jag och tänker, äntligen-fick-du-känna-hur-det-känns.


En fisk...

Hehe de bästa av allt den här dag hände för någon minut sen... Tänkte, fan klockan är redan över 21, måste fixa för imorn och hinna duscha så jag kommer i säng i tid. Dock var klockan var bara 20. :) Så nu har jag ju en timme tillgod, som jag säkert inte kommer att ta var på men... Känner mig lite som en guldfisk i en rund skål, allt bara går runt, runt och runt...

Som vanligt...

Nu hänger inte husets värme indikator med. Sov med mysbyxor, linne, fleectröja och raggsockar i natt... Ska kura ihop mig nu med minst lika mycket och ett gott täcke och plugga vetenskapsfilosofi nu. Ungslucka står som vanligt öppen med 250*.


Studdsigt...

Stutts stutts... Endorfinerna flödar... Är nog egentligen stressad men utnyttjar det till det positiva. Har ränt runt som en galning idag. Ner till Hv på fm, hem igen för lunch, sen ner till Hv för möte på em. Vidare till Ö&B sen hem för att städa. Bröt för att småjogga till Friskis och stuttsade runt som en tok där inne en timme. Nu har jag äntligen precis avslutat bravaderna i köket. Känner mig ganska matt men nöjd och huvudet går i 110. Lär inte somna än på ett tag... Navy CIA nu, men känner igen avsnittet så kan slö kolla.


Höstdag

Kallt och ruggit har de blivit, höstväder om något. Höst- eller vinterjacka var dagens dilemma men blev höstjacka med argumenationen att det inte går att hitta någon varmare vinterjacka om det blir ännu kallare. Hatar att frysa, blir ju aldrig varm sen... 

Var handledarträffen inför c-uppstatsen idag. När vi kort skall presentera vad vi tänkt skriva om bestämmer sig några av kursarna att bege sig hemåt och de fyra handledarna tappar fokus totalt. När vi har presenterat klart så syns och känns det på dem att de inte har helt koll men de vågar inte be oss att upprepa. Jag kan se det som en liten revansch i och med att de ansåg det som genant men ingen blev något klokare på det. C-uppsats ämnet är fortfarande luddigt men hoppas på att få rätt handledare. En av dem vill vi absolut inte ha. Nu skall jag till Friskis och avreagera mig.


En bra dag...

Ha, ibland så är det ren tur som man kollar upp sin resultat lista på HV. Har äntligen fått betyget för Bild för lärare kursen även om jag inte har fått tillbaka min arbetsbok men men den finns la någonstans...

Testat ny frisör idag, riktigt nöjd, mer nöjd än vad jag har varit hos den andra frisören. Blir folieslingor på tisdag hos samma frisör. :) Härligt härligt. Desutom så klippte hon utifrån mitt hår och och min snedbena. Den andra har alltid sagt att det är omöjligt att göra eftersom det blir skevt. När det egentligen är tvärt om, det blir ju skevt när jag lägger håret utifrån min bena, en stor "bulle" på höger sidan men inte nu längre. :)

Fredag desutom, en bra dag, hela dagen. Även om föreläsaren vara ganska kryptisk idag med så var han bättre än de andra dagarna. Fixa och trixa iordning helgens pakning. Uddevalla ikväll, Trollhättan med mormor imorn och efter det Karlstad. Ska försöka att inte åka hem imellan för att spilla så lite tid som möjligt.

Virrigt...

Nu ser bloggen ut att fungera igen... Bara ett måste att kolla upp när man har de lite segt.

Sitter i ovalarummet och har full koll på de få människor som är på HV en lördag. En kille ville nog smälta in så mycket som möjligt i tegelvägen, strök verkligen tät intill och då undrar man ju hur nervig han är när koridorren är full... Skulle så gärna vilja se mig själv i en sån där utan för mig själv för tror att jag kan vara dubbel i mitt sätt att vara.. Känns som så iaf. I och med att mina analyser av personligheter ofta stämmer så tror jag att jag skulle göra mig själv förvirrad.


RSS 2.0