...

Haa... Funkade inte... Gick inte att låsa huset klickandes på bilnyckeln... Ett poäng till mig...

Sommar :)

Ahaa onsdag, mitt i veckan imorn, 9-18 och en ritkigt slappar kväll lär det bli. Det är det som är så bra att sluta 18, för då hinner man inte gör något mer än att slappa. :) Idag blev det visserligen Hällebäck efter jobbet och mycket slappande där men man har fortfarande tid att göra saker som man kan skjuta framför sig... ;P Illa, de där med sommaren är underbart.

Nu ska jag mysa ner mig framför tven och se vad den har att bjuda på sen favorit boken Katedralen vid havet.  :)


Glad midsommar!

Firar min midsommar på jobbet i år men  fäller inga tårar för de. Känns som ett andra hem de här stället, underbart. :)

 

Firade en kort stund ute i Dragsmark med Bettan, fikade och myste men gick mitt i Små grodorna. Prästkragar i håret då men de vissnade för mycket så nu är det Jasminblommor istället. :)


Lyckat :)

Hihii... Vilken härlig dag. :) Solen visade sin fina sida under eftermiddagen, hoppas det hänger i sig imorn. :)

Hittade allt jag sökte i gbg och blev till och med vägen via Borås och Gällstad hem. ;P Självklart blev Amelie resesällskap på den "lilla" extraturen till Gällstad. :)

Liten pilatesboll 18 cm.
Svart tunnt flätat skärp
Smycke från Vävra + present
Staplingsbara utdragsbara lådor från Granit

Vita Vagabond sandaler i läder (Vagabonds outlet, Gällstad)
Gult Vila linne (Lager 157)

Det som jag är mest stolt över är att jag utan problem, stress eller irritation fick ställt bilen på Heden och kom där ifrån oskadd. ;P Har dock aldrig varit så trött på att köra bil som idag, kom aldrig fram typ. 

Är fruktansvärt rastlös så frågan är om man kanske skulle ta en promenad i de nya sandalerna ner till resecentrum och hämta hem cykeln. :)  


Aja... :(

Solen försvann och nu är det gråkallt... Gillar vi inte... Kan de vara onsdagens väder som redan är över oss? Därmed torsdags vädret imorn, sol, sol sol... :)

Båten är fortfarande inte 100 % färdigpackad så blir sent innan jag kommer mig hem.


Filosofiskt

Ibland sticker tankarna iväg, ordentligt. Tänk egentligen hur fiffig våran hud är: den ändrar färger efter lite sol... Nästa tanke blir: det inte alls är bra att huden ändrar färg. Tredje tanken: vi steker oss själva. Hmm, rumpan är kritvit och de är inte heller så snyggt. Men de är inte augusti än och jag har fått färg, lite farscinerande... Idioti egentligen.


SOL SOL :D

Har inte varit särskillt effektiv idag. Lapat sol i mängder, men i sista rycket fick jag flängt iväg till Överby och gjort beställningen av nya glasögon som troligen leveras nästa vecka. Sen ägnat kvällen på Butlers med Johanna och Maria, käkat och druckit gott. :)  Imorn blir de kanske VFU-platsen eller så beger jag mig direkt hem till Berg och lapar mer sol. :)

Snäs och fräs...

Haha ojoj, idag snäste jag av en försäljare på samma sätt som jag snäser av mina föräldrar när jag är på riktigt dåligt humör. Behöver ny säng hemma hos föräldrarna så var inne på Säng specialisten på Herrstad. Förklarade att jag ville ha en fast säng osv. Han började babbla om jag verkligen visste vad det var jag egentligen sökte, "fast säng är för dem som är tyngre än dig" bla bla.. Kände att de bara blixtra till och sen var han tyst och jag fick prova fasta sängar och låg jättebra. En beställd men leverans först i augusti.


Detta skulle publiserats igår (tisdag) men har uppenbaraligen inte gjort de....

Åskmoln...

Vilket humör jag var på igår... Ganska vresig så var la tur att jag inte hade så jättemycket folk runt mig... En malande huvudvärk och hunger på de. Tog 40 minuter hos optikern, valde bort mitt brytningsfel om och om igen. Testade oss sen fram på annat sätt och hittade tillslut mitt vanliga brytningsfel, krampar någonstans inne i ögat så ögat välde bort brytnigsfelet. Käckt...  Yr efter att ha provat glas fram och tillbaka, och se försöka hitta några bågar. Hittade ett par svarta med lite rosa/lila dejaljer men var på jakt efter ett par solglasögon också som de kan slipa men de fick beställas. Så kan inte beställa de vanliga glasögonen förren solglasögonen har kommit så att båda bågarna skickas iväg samtidigt. Asså två veckor tills jag har ett par ordentliga glasögon. Gjorde ju inte humöret bättre. Sen så var varenda bil ivägen när jag skulle hem, hade företräde vid så många korsningar med de sket ju bilisterna i.

Nu ska de röjas lite snabbt här och sen ut i solen. :)

För pigg...

Ahh ibland så straffar det sig. Borde lägga mig nu för att vara pigg på jobbet imorn men är inte ens i närheten av trött nu...

Har beställt ett par skor från Ellos. Var opimistiskt för några årsen och köpte ett par röd skor på rean i tron i att de skulle töja ut sig. Mamma fick dem istället efter mycket skoskav. Nu är jag på exakt samma sko igen, en storlek större just för att de var på rea + att jag hade betalat för mycket på en faktura från Ellos så ligger redan ute med hälften av köpet. Borde ha mottot: "Ett par skor in, två ut." men kommer aldrig funka...

En kopp te nu så får vi se om jag kan hitta en bra bok och slumra till.


HUR?

Jag bara varit hemma i två dar och det ser ut som fan! Å idag har jag spederat halva dan i sängen pga av allt vinintag igår och resten av halvan hos Lise-Lotte och barnen. Så borde egentligen inte hunnit ta fram allt som ligger framme. Hur kan man då lyckas...


Paus...

Finurligt finurligt... Sitter och pysslar med kompleteringen till Bild och form. Riktigt mysigt att bara ha det i tankarna. Just att få göra precis som man vill och inte ha någon speciell layout i boken.

Har stört mig under morgonen på att ja bara har en kruka i fönstret så nu har jag vart iväg och köpt en till likadan grönväxt så får min doftranka hamna i en annan kruka och stå vid soffan... Skulle tydligen inte ha direkt solljus och det är ju det enda ja har... 

Imorn bär det ut till Lise-Lotte och barnen. :)

Bidde inget gym idag, mycke härligare att ligga kvar i sängen och njuta av att vara ledig.

Torsdag och snart helg. Jobbar men i detta fallet gör det inget. Förgyller dagen. :)


Nu så...

Var så där egostolt igår. 2 mil på cykel gick galant sen blev det bara halva sträckan hem för att bilen fanns på Torp. Så tråkigt att det inte verkar funka med såna här cyklar i Thn, annars hade man kunnat tittat runt kring stan på ett annat sätt, dessutom fått motionen gratis.

I kväll beger jag mig hem till Thn i sväng. Bild och form boken skall göras klar och sen så ska det röjas i bokhylla, garderoberna, byrån och badrumsskåpet. När jag väl har bilen ska jag ta en sväng ner till Gbg och inhandla smart förvaring på Granit. Hittar inte deras smarta, stapelbara utdragsbara lådor någon annanstans. Behöver verkligen detta i en av garderobena, är så trött på oredan... 


GÖTT!!

Är en uns klokare på sommarjobbet. Ser ut att bli som jag önskade. :) 50/50=ledig/jobb. GÖTT!! Nu ska det hinnas med mycket den här sommaren! Men nu väntar liljekonvalj plockning och sen en go bok i soffan.


Antingen eller...

Går man och lägger sig skit förbannad så vaknar man skit förbannad... å när man var förbannad på en cykelhjälm blir det skrattretande... Speciellt när man har sagt: KAN SJÄLV!!!!!!! Planerade nämligen igår kväll att jag skulle cykla in till jobbet idag, 2 mil en väg. Test cyklade nämligen skogsvägen mellan oss och Rotvik igår och hittade fram. MEN insåg att hjäm nog är att föredra både i skogen och vissa vägsträckor. Tog därmed duktigt fram den hjälm jag blev påtvingad i samband med cykelköpet i sommras. Men inte fan ville den sitta så som jag ville. Den halkade runt så att det inte hade spelat någon roll om jag hade hjälm eller ej.  När den väl satt fast, gick de knappt att andas stilla sittande... Gav upp och gick och la mig men låg och muttrade för mig själv en lång stund. Blev buss till jobbet och mötes av gör goa ungar så då rann det dåliga humöret av mig. :)

Nu har jag fixat hjälmen helt själv, haaa. Sitter helt okej, skulle det gå riktigt illa så är det näsbenet som ryker men pågrund av att hjälmen skyddar resten av huvudet. Krossat huvud vs krossat näsben... Kan väl stå ut med ett krossat näsben...

Premiär

Gjorde premiär doppet idag. Inte alls så farligt men var i och för sig i stort behov av lite svalka... :)

Blev lite mysiga kort igår när jag och Missan njöt av solen.
 

Lördag...

Haha oj... Man ska inte lova för mycket. Ville skynda på mamma lite så vi kunde köra hem mormors bil idag. Så erbjöd mig att hjälpa till i landet... Träningsvärken kommer smygande och vi är fortfarande inte klara. Mormor behövde inte ens bilen så den lilla röda står fortfarande kvar här hemma. Pust, men har grävt i bikini och förhåppningsvis fått endel färg. :) En ganska bra start på en go ledighet, grillat och rödvin. Funderar på att skita i att åka hem till Thn imorn och ta det först på tisdag efter jobbet. Är så mycket jag vill fixa med hemma men blir bara stressad när jag vet att jag inte kan hålla på långt in på natten för att man skall till jobbet.


Nu så :)

Nu ska det allt se till att bli sängdax för mig och katten. Första riktiga sommarlovs dagen väntar. :) Examinationen är inskickad och bekräftad så nu behöver jag inte ägna någon tanke på den förren 22 juni.

Blev en riktigt lyckad torsdags eftermiddag i gbg.
Kläder: Klänning, tubtopp, vit Ella M BH.
Smycken: Ihålig silverkula med en silverkula i. Plingar så fint och harmoniskt. :)
Övrigt: Kakeldekor, lavendelljus, fotoalbum, bokstavsstämplar, pennor i vitt och silver, fotohörnfästen. (Så nu får vi se till att byta alla Rockstads bilder så det kan bli ett snyggt album.)

Har ju äntligen tid att vara lite pysslig :) och ha ett normalt liv utan stress och irritation... Även att hinna med att organisera och röja i lägenheten. Har fortfarande inställningen: "När jag flyttar skall det inte behöva rensas!"


Rockstad Falun

Rockstad Falun över... Kanske ingen festivalkänsla men fick se mitt Sabaton och till och med på nära håll. :) Jocke ser så himla nöj ut, några minuter senare står han helt mållös.
 
                           
Kom på en kul grej som hände på fredagen. En kille står och headbangar ensam en bit utanför publiken. Kollade bort en stund och då ser det ut som att han har packat ihop sitt långa hår och går därifrån som inget hade hänt... Om han gömde håret i mössan eller om det var en peruk kan vi ju klura på... men vi upplevde det som skumt.

Bild och form kursen för lärare är slut. :( Underbara projektredovisningar igår och jättegod mat på Butlers. Vi blev bara 7 st som hängde med ut men så mysigt och härligt. Väldigt tråkigt att inte träffa dessa människor till hösten.

Men nu är det tillbaka till verkligheten och skolan. Arbetet skall in på fredag och börjar bli klar. Tvättid nu på morgonen så blir lite slött nu. Har även fixat vårdcentralen idag. En check på alla mina födelsemärken men ingen fara med någon. Att specifikt ett kliar beror det på att de är i mer kontakt med tröjor osv för att de står ut aningen mer tydligen. Frikortet kändes väldigt bra att ha i det här läget, skulle kostat 120 spänn för 1 ½ minut. Så ska allt försöka utnyttja systemet fler gånger innan frikortet går ut i sommar.

Ahaa på fredag börjar ledigheten, varar inte länge men kan gå hem efter jobbet och njuta över att inte göra ett skit tills jag skall vara där igen. :)


RSS 2.0